TSI

Gedrag en profiel analyse

Het TSI profiel is een uniek, snel en betrouwbaar hulpmiddel om drijfveren en gedrag in beeld te brengen in de vorm van duidelijke teksten en grafieken. Wat roept ons gedrag op bij anderen en waarom kan je met de ene persoon geweldig samenwerken en roept de ander irritatie bij je op?

Ben je een organisator?

Drijfveren
Met behulp van de drijfveren analyse wordt in kaart gebracht waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Wat wil je bereiken, waarvoor kom je je bed uit? Drijfveren zijn de innerlijke motivatoren, zij bepalen voor een groot deel waarom je in actie komt.

Effectief samenwerken
Een TSI profiel geeft niet alleen inzicht in jezelf maar ook in de ander. Het helpt om elkaar beter te begrijpen en effectiever met elkaar samen te werken. Het TSI profiel is ook zeer bruikbaar in teambuildings trajecten, het werkt in alle gevallen zeer verhelderend!

Gedrag
Aan de hand van de gedragsanalyse wordt inzichtelijk wat je doet om de drijfveren te realiseren. Welk gedrag heeft je voorkeur en wat roept dat mogelijk op bij collega’s (en familieleden). Er is geen verkeerd gedrag, maar gedrag kan wel meer of minder effectief zijn.

De resultaten van de analyses worden samengevat in een uitgebreide rapportage, waarin ook wordt benoemd welke waarde je hebt voor een organisatie en waar mogelijke valkuilen liggen. Tijdens een persoonlijk gesprek  worden de resultaten besproken


Spreekt mijn manier van werken je aan?

In een vrijblijvend gesprek maak ik graag kennis en licht ik de mogelijkheden toe.